VELKOMMEN TIL AKTIV SFO I VIKINGHALLEN

Turn og idrettsforeningen Viking har lang tradisjon innen aktivitet for barn og unge. Vi har en aktiv fritidsordning for de eldste skolebarna. To til tre dager i uken kan fjerde- til syvendeklassinger komme til Vikinghallen for å drive med ulike idrettsaktiviteter, grunnleggende motorikk og basisøvelser.

Vi har tilbud: Idrettsskole. Begrenset antall plasser. Her kan man velge mellom 2 eller 3 dager i uken. Ordinære dager er tirsdag og onsdag, men man kan i tillegg velge torsdag, som er all.idrett.

Idrettsskole starter kl 13:30 i Vikinghallen med et enkelt brødmåltid. Onsdager serverer vi varm suppe. Fra klokken 14 til 15.30 blir det hovedaktivitet etterfulgt av basistrening og grunnleggende motoriske øvelser i fellesskap frem til vi avslutter kl 16:00.

Vårsemesteret starter tirsdag 8. januar vi har åpent til 13.juni. Høstsemesteret starter i begynnelsen av januar og vi har åpent til midten av desember. I desember og juni har vi eget program med aktiviteter tilpasset sesongen og været. I skoleferiene arrangerer vi aktivitetsleirer som barna kan delta på.

Barna går til og fra skole/SFO/hjem på egenhånd.

Pris pr. måned for 3 dager i uken er 1250,-

Pris pr. måned for 2 dager i uken er 990,-.

Pris pr. måned for 1 dag i uken er 700,-

Halv pris i desember og juni måned.

Hjertelig velkommen til Idretts-Skole i Vikinghallen! Klikk her for å melde på.

Vi har støtteordninger for de som av økonomiske grunner ikke har mulighet til å la sitt barn delta på SFO, klikk her for å søke om støtte.

 • IDRETTSSKOLE

  IDRETTSSKOLE

  På Idrettsskolen driver vi variert aktivitet og at barna kan prøve ut ulike idretter. I løpet av semesteret vil de få prøve taekwondo, orientering, håndball, volleyball, turn og friidrett. Målet er å utvikle motoriske og fysiske ferdigheter gjennom allsidig aktivitet og å oppleve gleden ved allsidig bevegelse.

  13:30-14.00: Mat og lekser på hjørneværelset

  14:00-15:30: Varierte aktiviteter inne eller ute

  15:30-16:00: Felles basis/koordinasjonstrening/lek i storsalen sammen med Håndballskolen

I tillegg til ledere og de to fagansvarlige, vil barna treffe flere andre trenere i løpet av et semester. Vi vil introdusere ulike idretter og få besøk av Vikings hovedtrenere i blant annet orientering, friidrett, taekwondo og turn for å nevnde noen.