VELKOMMEN TIL AKTIV SFO I VIKINGHALLEN

Turn og idrettsforeningen Viking har lang tradisjon innen aktivitet for barn og unge. Vi har en aktiv fritidsordning for de eldste skolebarna. To til tre dager i uken kan tredje- til femteklassinger komme til Vikinghallen for å drive med ulike idrettsaktiviteter, grunnleggende motorikk og basisøvelser.

SFO er tirsdag, onsdag og torsdag – en kan velge å delta 2 eller 3 dager i uken. Begrenset antall plasser.

Målgruppe: 3.-5.trinn. Påmelding her.

OPPSTART FOR VÅRSEMESTERET ER 7. JANUAR

Aktivitetsplan for vårsemesteret 2020 finner dere her. Hver uke har vi fokus på en idrett i om lag halvparten av SFO-tiden. I tillegg har vi varierte aktiviteter og basisøvelser.

SFO starter kl 13:30 i Vikinghallen med et enkelt brødmåltid. Onsdager serverer vi varm suppe. Fra klokken 14 til 15.30 blir det ulike aktiviteter frem til vi avslutter kl 16:00.

Vårsemesteret starter i begynnelsen av januar og varer til midten av juni. Høstsemesteret starter i slutten av august og vi har åpent til midten av desember. I desember og juni har vi eget program med aktiviteter tilpasset sesongen og været. I skoleferiene arrangerer vi aktivitetsleirer som barna kan delta på.

Barna går til og fra skole/SFO/hjem på egenhånd.

Pris pr. måned for 3 dager i uken er 1250,-

Pris pr. måned for 2 dager i uken er 990,-.

Pris pr. måned for 1 dag i uken er 700,-

Halv pris i desember og juni måned.

Hjertelig velkommen til SFO i Vikinghallen! Klikk her for å melde på.

Vi har støtteordninger for de som av økonomiske grunner ikke har mulighet til å la sitt barn delta på SFO, klikk her for å søke om støtte.

SFO-koordinator er Ingvild Jørstad: sfo@tifviking.no.

I tillegg til lederne vil barna treffe flere andre trenere i løpet av et semester. Vi vil introdusere ulike idretter og få besøk av Vikings hovedtrenere i blant annet orientering, friidrett, taekwondo og turn for å nevne noen.

replica rolex