Idrettsleir i Vinterferien

Idrettsleir i Vinterferien

Velkommen til Idrettsleir i Vinterferien

Målgruppe: 4.-10.trinn  Sted: Vikinghallen/Bergen sentrum Tid: Mandag 27.februar 9-14, tirsdag 28.februar 9-15, onsdag 1.mars 9-14  Torsdag 2.mars blir det tur til Eikedal. Vi sørger for transport, liftkort og voksne på turen. Skituren er et tilvalg til den vanlige idrettsleir.

Pris:

3 dager 500.- (eskl. tur til Eikedal)

4 dager 750.- (inkl. tur til Eikedal, bus og liftort inkludert i prisen)

Idrettsleir:

Dette blir en uke med mange ulike aktiviteter og idretter. Det blir crossfit, volleyball, håndball, taekwondo, dans, lek og varierte aktiviteter i Vikinghallen.  TIF Viking har lang fartstid som barneidrettsarrangør og har stått for en rekke idrettsleirer gjennom årene. Vi ønsker hjertelig velkommen i Vikinghallen!

Håndball leir:

Håndball er hovedaktiviteten, og deltakerne får også drive med ulike sportsaktiviteter og basistrening.  Håndballskolen er for alle som har lyst på tre dager håndballgøy! Temaet for leiren er individuelle tekniske ferdigheter så vel angrep som forsvar.

I tillegg vil det være et stort fokus på fysisk basistrening på leiren. Koordinasjon, kjernemuskulatur, mobilitet mm. vil være elementer i treningen. Målet er at alle skal ha det gøy ved å utfordre egen teknikk, koordineringsevne, smidighet, spenst, tøying og balanse enten gjennom individuelle øvelser, i par eller gjennom spillrelaterte øvelser. Trenere på idrettsleiren vil primært være spillere fra Viking sitt dame- og herrelag.

Volleyball leir:

Volleyball er hovedaktiviteten, og deltakerne får også drive med ulike sportsaktiviteter og basistrening. Instruktører fra Norges eliteserie og landslag kommer til å instruere deltakerne i volleyballens grunnleggende teknikker: baggerslag, fingerslag, serve, angrep og blokk.

Deltakerne kommer til å lære mer om teknisk utførelse og taktiske valg i volleyball. Instruksjonen er lagt opp slik at deltakerne kan lære å spille volleyball som nybegynner eller bygge videre på hva spilleren kan fra før. Deltakerne blir delt opp i forhold til deres nivå og instruksjonen blir tilpasset utøvernes mestringsnivå. Leiren passer for de som vil prøve volleyball for første gang eller for de som ønsker å ta steget videre med noen av Norges mest kompetente instruktører!