Info til treningssenter-medlemmer

Utendørs trening!

Når vi nå endelig kan samles i grupper på inntil 20 personer gir det muligheter for å starte gruppetrening utendørs.

Fra mandag av starter vi med gruppetimer for treningssenter- og Functional Fitnessmedlemmer. Sjekk timeplan og book timer HER!

Mangler du brukernavn og passord klikker du på “glemt brukernavn/passord” på innloggingssiden i Xakt. Får du ikke info tilsendt info på epost eller sms sender du en mail til syver@tifviking.no.

Alle som deltar på gruppetrening må naturligvis overholde gjeldende smittevernsegler og ta nødvendige forhåndsregler for å trygt kunne samles i grupper. Blant annet er det viktig å overholde 1-meters regelen, samt ikke dele utstyr. Vi tilrettelegger alle timene slik at det ikke medfører økt smitterisiko å delta. Du MÅ booke time på forhånd for å være med på gruppetime!

Vi håper regjeringen holder planen om å tillate treningssentre innendørs trening fra 15. juni. Så snart det er tillatt vil vi åpne for innendørs trening.

Medlemskap

For å kunne tilby gruppetimer og åpne for innendørs trening snarest har vi aktivert alle medlemskap igjen. Faktura for juni er sendt ut (med forfall 20. mai). Dersom du har spørsmål ang dette kan du sende mail til tifviking@tifviking.no. Har du sendt mail i perioden 12. mars – 10. mai, men ikke fått svar? Send gjerne på nytt neste uke. Vi har fortsatt svært begrenset bemanning, men vil prioritere å svare på mail neste uke.

Ditt medlemskap er viktig for oss!

Sees på trening 🙂