TIF Viking

Adresse        Øvre Dreggsalmenningen 7, 5003 Bergen
Telefon         (+47) 55 36 53 46
E-post          tifviking@tifviking.no

Åpningstider 

Mandag-Torsdag: 07 – 22

Fredag: 07 – 21

Lørdag & Søndag: 10 – 18

Daglig leder
Roger Gjelsvik         roger@tifviking.no          482 98 135   

Styreleder
Jan Rognaldsen                janrognaldsen@hotmail.com        92884712    

For øvrige kontakter i styret klikk her

Roger Gjelsvik

Roger Gjelsvik

Daglig leder

E-post: roger@tifviking.no
Telefon: 48298135

Hjørdis Seinsvik

Hjørdis Seinsvik

Barneidrettsansvarlig

E-post: hjordis@tifviking.no
Telefon: 98684114

Hilde Gjelsvik

Hilde Gjelsvik

Økonomiansvarlig

E-post: hilde@tifviking.no
Telefon: 95020514

Benedikte Gjelsvik

Benedikte Gjelsvik

Resepsjon-og Instruktøransvarlig

E-post: hilde@tifviking.no
Telefon: 95020514

Janne Jensen

Janne Jensen

Arrangementssjef

E-post: janne@tifviking.no
Telefon: 92030705

Jan Rognaldsen

Jan Rognaldsen

Styreleder TIF Viking

Besøk våre samarbeidspartnere:

Fjordkraft

Mange fordeler og gode strømavtaler. Finn en avtale som passer ditt behov. Fornøydgaranti. Fornøyde kunder. Prisvinnende kundeservice. Hyggelig kundeservice. Tjenester: Gode strømavtaler, Prismatch, Fordelsprogram. https://www.fjordkraft.no/privat/

Bydrift

Bydrift har utført tekniske tjenester siden 1855. Vi har utført drift og vedlikehold av vei ,vann og avløp, og har bidratt til et godt bymiljø for innbyggerne. Vi nærmer oss 170 år og er sprekere enn noen gang. https://bydrift.no/#karusell

Bunnpris

Det du trenger – når du trenger det! For oss er det viktig å være tilgjengelig for deg. Derfor holder flere av våre butikker åpent søndager og helligdager.

https://bunnpris.no/butikker/bunnpris-gourmet-mollendalsbakken

Sportsgalleriet

Butikk i GALLERIET: Torgallmenningen 8, 2 etasje, 5014 Bergen – Telefon: +47 55 96 09 29 / +47 55 96 09 25 – E-post: kundeservice@sportsgalleriet.no
Åpningstider: Man-fre: 09:00 – 21:00 / Lør: 09:00 – 18:00

Butikk på VESTKANTEN: Loddefjordveien 2, 5171 Loddefjord – Telefon: +47 55 93 69 00 – E-post: kundeservice@sportsgalleriet.no
Åpningstider: Man-fre: 10:00 – 21:00 / Lør: 10:00 – 18:00

https://www.sportsgalleriet.no/

RsV

RsV Gruppen omfatter innovative selskaper innen fagene renhold, kantine, maling, gulvlegging og tjenester innen eiendomsservice .

Vi har 140 medarbeidere og er representert i Hordaland og Rogaland, med kontorer i Bergen, Stavanger og Voss.

Selskapet har hatt en god og sterk utvikling siden oppstarten i 2000, med fokus på levert kvalitet, oppfølging og tilgjengelighet for våre kunder.

Det er alltid i vår fokus at våre leveranser skal mer enn tilfredsstille de krav våre kunder stiller oss. Dette skal vi oppnå ved våre dyktige medarbeidere, som til enhver tid skal ha den faglige kunnskap som det enkelte oppdrag måtte kreve.

Vi har alle de godkjenninger som kreves for sine aktiviteter, som Godkjent Renholdsbedrift, IK-Mat, Mesterbrev i maler- og gulvleggerfaget, Miljøfyrtårnbedrifter, Svanemerket renholdsbedrift, Startbank og Bedriftshelsetjeneste.

Det arrangeres i samarbeid med VOX, jevnlig språkopplæring i norsk for våre ansatte med behov for dette.

Vi ønsker nye kunder velkommen til å prøve oss, og mener dere skal få en positiv opplevelse med RsV Gruppen som leverandør.

Umbro

Umbro og Scantrade

Scantrade fikk agenturet for Umbro i Norge i 1993 og i over 20 år har vi levert det beste utstyr til fotball- og håndballklubber i landet. Vi har i dag ca 500 klubber på kontrakt. Vi har utstyret du trenger og er det naturlige valg for alle som driver aktiv idrett. Umbro ble etablert i Manchester i England i 1924. Tidlig på 60-tallet ble Umbro en stor aktør i fotballen på balløya og i VM i 1966 fikk alle lag som deltok i mesterskapet eget draktsett levert av Umbro. Umbro er fotballmerke nr 1 i England og har gjennom historien hatt store lag og mestere på laget sitt. Sammen leverer Umbro og Scantrade det beste sportsutstyret til idrettsklubben!

https://scantrade.no/

Mizuno

Om Mizuno

Mizuno er et japansk sportsutstyr og sportsklær selskap, grunnlagt i Osaka i 1906 av Rihachi Mizuno. I dag er Mizuno et globalt selskap som utvikler et bredt spekter av sportsutstyr og sportsklærfor golf, tennis, baseball, volleyball, håndball, fotball, løping, rugby, ski, judo, bordtennis, badminton, og friidrett.

Mizunos visjon er å bidra til samfunnet gjennom utvikling av høy kvalitets sportsutstyr, og bidra til å fremme idretten

Idrett gir verdi og spiller en viktig rolle i å hjelpe folk til å ha en sunn og komfortabel livsstil.
Mizuno støtter ikke bare idrettsaktiviteter ved å utvikle bedre sportsutstyr, men utvikler produkter og tjenester for å øke verdien av idrett og aktivitet i dagliglivet.
112 års lange tradisjoner

Vi er stolte av vår arv, våre tradisjoner og vår måte å tenke på. Vår forretningsfilosofi er basert på Kaizen: oversatt fra  japansk, har det å gjøre med kontinuerlig forbedring. Vi mener at satsing for  å forbedre vil aldri skje gjennom en massiv endring. Det krever hundre – selv tusen – små endringer. Det er alltid rom for å gjøre noe bedre, og mulighetene er uendelige.

https://www.mizuno.no/

Jæger Sentrum

Om Jæger Sentrum
I flere tiår har Jæger Sentrum betjent bergensere og hordalendinger med verdens mest kjente bilmerke – BMW. De siste tolv årene har også MINI blitt en del av utvalget. Jæger Sentrum er den eneste autoriserte BMW og MINI-forhandleren i regionen, og har flotte utstillinger på Kokstad og i Åsane. Begge steder finnes også autoriserte verksteder for BMW, MINI og BMW i (elektriske biler). Jæger Sentrum opplever vekst i salget av nye biler, og omsatte i 2013 for 345 millioner kroner og leverte totalt 975 biler. BMW har i løpet av de siste årene økt sin markedsposisjon i Bergen.

En del av Jægergruppen
Jægergruppen er konsernet i virksomheten og har en historie som strekker seg tilbake til 1928. Jægergruppen er et familiedrevet konsern og utgangspunktet er som i starten –  forhandler av kjente bilmerker. I tillegg opererer Jægergruppen innenfor eiendom. Ved siden av BMW og MINI har virksomheten Jæger Automobil forhandlere av Toyota og Lexus på Minde, Åsane og på Voss.

Jæger i et historisk lys
Joachim O. Jæger etablerte 31. januar 1928 sitt eget bilfirma på hjørnet av Kong Oscars gate og Lungegårdsbakken.  I begynnelsen var det nok litt tilfeldig hvilke biler som ble markedsført – men fellesnevneren var amerikanske biler, for det var USA som var bilens hjemland. Allerede 31. mars samme år skrev Joachim O. Jæger kontrakt med General Motors som alt da var verdens ledende bilprodusent.

I 1932 blir Jæger ene forhandler av Opel i Bergen og de europeiske bilene overtar raskt størstedelen av bilsalget hos Jæger på bekostning av de amerikanske.

Parkeringshus var et ukjent begrep i Norge inntil Jæger på nabotomten fikk bygget et slikt med plass til 200 biler over fire etasjer. Bygget tas i bruk ved årsskiftet 1937/1938. På det tidspunkt 2. verdenskrig starter i 1939, har Jæger en betydelig posisjon i bransjen med sine 180 solgte biler.

Etter krigen strever bransjen med knapphet på biler og reservedeler. Verksteder og maskiner er også fullstendig nedslitt og hele bransjen må gå i gang med en møysommelig utbedring. Men den frie handelen med importerte kapitalvarer er ennå langt unna. Først i juli 1959 ble busser og lastebiler frigitt og personbilsalget først i 1960.

I 1956 trer Joachim Jæger ut av bedriften og selger firmaet til sine to sønner. Det er altså den nye generasjonen som står ved roret når bilbransjen i 1960 er fullt normalisert og klar til å ta fatt på fremtiden i et fritt og åpent bilmarked.

I 1963 blir Jæger eksklusiv GM forhandler av Bedford lastebiler og Vauxhall personvogner. Firmaet ekspanderer, og ti år senere tok man agenturene for BMW og DAF lastebiler. Året etter kommer Toyota inn i familien og  MINI kom til i 2002.

https://jaegersentrum.no/

Sparebanken Vest

Om Sparebanken Vest

Sparebanken Vest er landets tredje største sparebank. Vi er et komplett finanshus for mer enn 250.000 person- og bedriftskunder. Vi er stolt over å være et selvstendig finanskonsern med hovedkontor i Bergen med en sentral rolle i mye av den verdiskapningen som skjer på Vestlandet.
Thon Hotels Bergen

Vi har fire flotte, nyoppussede hoteller i Bergen. Våre hoteller ligger sentralt midt i Bergen sentrum med kort avstand til sjøen og Bergen Brygge. Vi har også et stort og moderne konferansehotell med svømmebasseng og gratis parkering ved Bergen lufthavn, Flesland. Frokosten er alltid inkludert på våre norske hoteller.

https://www.thonhotels.no/