Bli medlem i Ung Viking!

Ung Viking 

Ungdommens eget treningssenter

I Viking er vi opptatt av at barn og ungdom skal få et tilbud om aktivitet og trening. Hos oss kan du trene Taekwondo, dans og Ungfitness

Du kan velge om du vil melde deg på og følge et kurs – eller om du vil tegne medlemsskap og ha tilgang til alle øktene for din aldersgruppe. Dans og Taekwondo er tilbud til deg mellom 6 og 16 år mens Ungfitness er for deg mellom 12 og 16 år.

Vær oppmerksom på at alle som er under 16 år som skal trene må være med på time m/instruktør. Vi har også en egentrening for de unge hver fredag kl. 1500-1600 nede i kjelleren.

Kom gjerne innom for å prøve! Bli med!

I tillegg er FRITIDSBASEN et gratis tilbud til DEG mellom 16 og 18 år. Ta med deg noen venner og kom og lek i Åpen Hall. I hallen setter vi opp hoppematte og du kan drive ballspill, spille innebandy og prøve andre aktiviteter. Fritidsbasen arrangerer også egne sommer- og vinteraktiviteter. Les mer ved å trykke på bildet.

Hvilke muligheter har du?

Medlemskap
Ved å tegne fullt medlemskap kan du trene alle de gruppetimer du har lyst. Alternativt kan du melde deg inn på enkeltkurs.

Priser
199.- pr. mnd med 1 års binding (2 mnd betales ved innmelding).

1500 ,- pr 6 mnd.

1200,- pr. kurs (ett semester)

Påmelding skjer i resepsjonen i Vikinghallen. Spørsmål kan rettes til tifviking@tifviking.no/55365346.

Litt om kursene

Taekwondo
Taekwondo er en egen avdeling i TIF Viking og vi har en stor gjeng utøvere på ulike nivåer. På Taekwondo lærer du selvforsvar og kampteknikk og kommer inn i et godt idrettsmiljø.

Ungfitness 
Om du driver med turn, frimerkesamlig, dans, fotball, håndball, bordtennis eller dataspilling er Ungfitness timer for deg. Vi jobber med en generell fitness, som vil si at denne typen trening styrker deg i alle situasjoner. Vi trener spenst, hurtighet, kondisjon, maksimal styrke, stabilitet, balanse, eksplosivitet, kroppsbeherskelse og jobber med å forbedre kroppsholdningen – enkelt og greit hele kroppen! Alle øvelsene blir gjennomført med fokus på teknikk fremfor tempo/belastning, slik at det skal være skadeforebyggene og ikke skadefremkallende. Helse er et av våre største fokusområder i Vikinghallen

Dansekurs
Danseskolen vår ledes av dansegruppen Absence. Absence har drevet med hiphop- kulturen siden 1999. Dansen har gitt oss utrolig mye positivt, som god trening, fantastisk miljø, utallige opptredener/oppsetninger som for eksempel: Den Nationale Scene, Chat Noir, Kabul afghanistan, Time square og Finalister i Norske talenter 2009. Nettopp dette er noe vi vil videreføre til nye generasjoner

Vårt fokus er å skape et godt dansemiljø, hvor unge får både god trening, rytme og gleden av å utrykke seg i form av dans. Les mer om våre dansekurs her:

Dans og lek 1.-4. klasse: 
En time som består av lek, dans og mye danseglede. I denne timen er det ikke viktig hvor mye man har danset fra før, men å ha det gøy med å danse! (Utgår fra Januar)

Breaking Ny:
Nybegynnerkurs for de som aldri eller ikke har prøvd så mye breaking før. Her er det fokus på rytmeforståelse, grunnleggende steg  og å jobbe sammen i grupper. Så det viktigste: Ha det GØY!!!

Breaking VG:
Videregående er et kurs for de som behersker grunnleggende breakesteg. Her lærer man hvordan å kontrollere rytme og utvikle sine egne soloer og avanserte downrocks, toprocks og freezes. For ikke å glemme det viktigste: Ha det GØY!!!