TIRSDAG 8. MAI – Fjellveien, Bergen

Start: Mulebanen, Mål: Zachariasbryggen Fellesstart kl. 19.00. Distanse 6 km. Startkontingent kr. 170,- Etteranmelding (fra 3/5) kr. 210,-

Turn- og Idrettsforeningen Viking har gleden av å invitere deg og alle dine venninner og kollegaer til JENTEGANGEN i Bergen tirsdag 8. mai. Grunnen til at damer i alle aldre deltar er forskjellige. Noen gjør det for å samle klubbvenninner, andre for å gjøre noe sosialt sammen med sine kollegaer mens andre ønsker å teste formen. Bli med du også. Flott deltakerpremie til alle!!

Hvordan melder jeg meg på?

Påmelding: For at du skal slippe å stå i kø på arrangementsdagen, oppfordrer vi deg til å melde deg på så raskt som mulig. Vi bruker et enkelt påmeldingssystem på nett. Du legger inn opplysninger og betaler startkontigent over nettet. Du vil umiddelbart få kvittering på at bestillingen er i orden. Du vil også motta påmeldingsbevis pr. e-post. Dette skrives ut og tas med arrangementsdagen som bevis på at du er påmeldt og har betalt. Forhåndspåmelding innen 2. mai koster kr. 170. Etteranmelding fra 3. mai koster kr. 210.
Meld deg på HER.

Husk å ta med påmeldingsbeviset på til start!

Det er også mulig å melde seg på i Vikinghallen. Startavgift må da betales ved påmelding. Vi har også etteranmelding ved start arrangementsdagen.
Løypen: Turen er på 6 km, en distanse alle vil klare. Løypen er lett framkommelig også for funksjonshemmede. Vi starter på Mulebanen og turen går langs den nydelige Fjellveien. Litt drikke vil det også bli å få på turen.

Premiering: Bli største lag og gruppe! For å gjøre premieringen av største lag/bedrift så rettferdig som mulig premierer vi i forhold til hvor mange ansatte/medlemmer bedriften eller gruppen har. Dette betyr at konkurransen vil bli inndelt i 4 klasser : Klasse 1 : 10-50 ansatte/medlemmer, Klasse 2: 51-99 ansatte/medlemmer og Klasse 3: 100 + ansatte/medlemmer. Med dette vil vi premiere de gruppene som har prosentvis største deltakelse i forhold til hvor mange ansatte det er totalt i bedriften.

Parkering: Det er svært begrensede parkeringsmuligheter i området, så vi anbefaler deg derfor å ta Mulebussen, linje 5 til endestoppet i Mulen kun 100m fra Start/Mål.

Ta kontakt med Turn- & Idrettsforeningen Viking dersom det er noe du lurer på. Tlf 55 36 53 46. Eller bruk vårt kontaktskjema HER.