TIF VIKING

– VARIERT AKTIVITETSTILBUD FOR BARN OG UNGE

IDRETTSLEIR

Sommerleir, vinterferieleir, høstferieleir. Les mer her.

ÅPEN HALL

Åpen hall hver lørdag og søndag kl 12:00 – 14:00

FOR DE YNGSTE

LEK OG IDRETT

Lek og idrett er partier med varierte aktiviteter og introduksjon til ulike idretter. Partiene er åpne for alle.

  • Lek og idrett 2-4 år  -onsdager  kl 16:15-17:00 i Vikinghallen
  • Lek og idrett 4-7 år – torsdager kl 17:00 – 18:00 i Vikinghallen

Vi prøver ulike aktiviteter og leker, og tester ut utstyret vårt. På 2-4 års partiene har med seg en av foreldrene/annen voksen og begge er i aktivitet ledet av instruktør.

Pris pr semester: kr. 500,-

IDRETTER

Vi har barne og ungdomspartier i turn, drill og håndball , ski, volleyball, taekwondo, friidrett og orientering. Les mer her

Vi syns at alle barn skal få mulighet til å være med på organiserte aktiviteter. Familier som av ulike årsaker har behov for å søke om friplass på våre aktiviteter kan gjøre det her.

SPREK VIKING

Sprek Viking er et aktivitetstilbud for barn og unge med overvekt. Les mer her.

Treningstider er tirsdager 17:00-18:00 og torsdager kl 18:00-19:00

Pris pr semester: Idrettsskole kr. 500,-/Sprek Viking kr. 350,-

Idretts-SFO

Vi har Idretts-SFO 3 dager i uken for barn i 3. til 6. klasse. Les mer om idretts-SFO her.

FOR UNGDOM

UNG VIKING – ungdommens eget treningssenter

I Viking er vi opptatt av at barn og ungdom skal få et tilbud om aktivitet og trening. Hos oss kan du trene Taekwondo og Ung fitness. Du kan velge om du vil melde deg på og følge et kurs – eller om du vil tegne medlemsskap og ha tilgang til alle øktene for din aldersgruppe. Taekwondo er tilbud til deg mellom 6 og 16 år mens Ung fitness er for deg mellom 12 og 16 år.

Vær oppmerksom på at alle som er under 16 år som skal trene må bør være med på time med instruktør. Når de har lært seg hvordan de skal trene effektivt og med riktig teknikk kan de gå på egentreningsøktene kl 15:00 om tirsdag onsdag og fredag.

Kom gjerne innom for å prøve en time med instruktørene våre August, Tuva eller Olivia! 

Priser
199.- pr. mnd med 1 års binding (2 mnd betales ved innmelding).

1500 ,- pr 6 mnd.

1200,- (ett semester Taekwondo) 2400,- for hele året. Kjøpes ny i begynnelsen av hvert semester (januar/august). Graderingavgift kommer i tillegg.

Påmelding kan du gjøre på vår nettside (velg senter TIF Viking Trening) eller i resepsjonen i Vikinghallen. Spørsmål kan rettes til tifviking@tifviking.no/55365346.

Taekwondo
Taekwondo er en egen avdeling i Viking og vi har en god gjeng utøvere på ulike nivåer. På Taekwondo lærer du selvforsvar og kampteknikk og kommer inn i et godt idrettsmiljø. Les mer her.

Ung fitness 
Om du driver med turn, frimerkesamling, dans, fotball, håndball, bordtennis eller dataspilling er Ung fitness timer for deg. Vi jobber med en generell fitness, som vil si at denne typen trening styrker deg i alle situasjoner. Vi trener spenst, hurtighet, kondisjon, maksimal styrke, stabilitet, balanse, eksplosivitet, kroppsbeherskelse og jobber med å forbedre kroppsholdningen – enkelt og greit hele kroppen! Alle øvelsene blir gjennomført med fokus på teknikk fremfor tempo/belastning, slik at det skal være skadeforebyggene og ikke skadefremkallende. Helse er et av våre største fokusområder i Vikinghallen.

I tillegg er FRITIDSBASEN et gratis tilbud til DEG mellom 6 og 18 år. Ta med deg noen venner og kom til ÅPEN HALL i Vikinghallen. Vi setter vi opp hoppematte og du kan drive ballspill, spille innebandy og prøve andre aktiviteter. Vi arrangerer også egne idrettsleirer i skoleferien og åpne aktivitetsdager. Les mer her.

Vi syns at alle ungdommer skal få mulighet til å være med på organiserte aktiviteter. Familier som av ulike årsaker har behov for å søke om friplass på våre aktiviteter kan gjøre det her.