«Det er rett og slett hyggeligere å ha vondt i ryggen nå enn tidligere.»

DETTE SIES OM OSS

Her deler vi flere av våre fornøyde brukeres erfaringer med TIF Viking Fysioterapi

“Jeg har alltid vært flink å trene, men aller helst med høy intensitet og blodsmak i munnen. Man skal jo helst ha valuta for pengene når man stjeler fritid for å trene. Jeg har nå deltatt på dette i kurset noen uker, og forandringen er merkbar. Her har jeg for først gang møtt spesialister som har skjønt betydningen av å instruere ”gamle menn” til å gjøre øvelser korrekt. Det er ikke nødvendigvis mengde og intensitet som er utslagsgivende. Det viktigste er å utføre øvelser korrekt og tilpasset slik at man faktisk trener opp de riktige musklene. Med små skritt og god veiledning fører de deltagerne frem til et bedre liv. Jeg kan på det varmeste anbefale Back On Track som et helstøpt, trygt og effektivt treningsopplegg” sier Espen (53) etter en periode på Trygg Rygg.

“De (fysioterapeutene) har sett meg som et helt menneske og har vært der for meg. De har vist meg hvordan jeg skal gjøre ting, og bygd stein for stein i en grunnmur som har resultert i et treningsprogram jeg klarer å følge.” forteller fornøyd pasient.

”Det er rett og slett hyggeligere å ha vondt i ryggen nå enn tidligere. Jeg har mindre vondt og jeg har blitt tryggere i forhold til smerter og bevegelser” sier Jon Lyng Larsen, deltaker på Trygg Rygg – les intervjuet her.

“Vi har det veldig gøy! Jeg har hatt kjempeutbytte av slyngetrening – men også av tips om arbeidsstillinger, tøyninger og andre ting. Vi trener mye balanse, og det er faktisk også mentalt slitsomt. Jeg har oppdaget muskler jeg aldri har reflektert over at jeg hadde” forteller Hilde som har hatt god effekt av slyngetrening på Nakke Pakke kurs (tidligere Intensiv Rehab) – les intervjuet her.

“Tusen takk til TIF Viking og fysioterapeut Morten Hide for utrolig god støtte for å bli kvitt beinhinnebetennelsen. Første joggetur er i dag gjennomført uten smerte i leggene og med nystøpte såler som fungerer helt suverent.” skriver en fornøyd bruker på facebook.

”I dag er jeg tilbake i full trening og har ingen smerter. Jeg er selv veldig overrasket over hvor raskt behandlingen gikk og ikke minst at jeg ikke kjenner noe til smerter nå i ettertid, noe jeg selvfølgelig er veldig glad for. Jeg anbefaler alle som sliter med benhinnebetennelse til å ta seg en tur til fysioterapeutene i Vikinghallen” sier Sebastian Baron på TIF Vikings herrelag i håndball.

Fokus på mulighetene

«Fysioterapeutene har hjulpet meg med å sette fokus på mulighetene, ikke begrensningene, slik at jeg likevel kan trene om ikke formen er på topp. De har også satt opp et personlig treningsprogram slik at jeg kan fortsette med øvelsene på egenhånd», sier Kjersti (58).

Farvel til hodepinen

«Jeg innså at jeg måtte gjøre noe dersom jeg skulle klare å holde meg yrkesaktiv i fremtiden. Kontorarbeid med mye stillesittende arbeid foran pc, gjorde at kroppen til slutt sa stopp» forteller Tine (45).

Endelig trygg rygg

Terje Dale (58) ble smertefri med trening på Trygg Rygg kurs, etter et brudd i ryggen. Dette var for meg det perfekte kurset, forteller han; «upretensiøst, høyt faglig nivå på kurslederne; vanlige mennesker med mye lun humor»