Høstferieaktiviteter i vikinghallen

Høstferien nærmer seg og vi har tre ulike tilbud i høstferien. Vi har Idretts og aktivitetsleir for 4. til 7. klasse, styrketrening for ungdom og åpen hall for alle.
Idrett og aktivitetsleir:
Vi inviterer alle 4. til 7. klassinger til en uke fylt med ulike idretter og aktiviteter i Vikinghallen i høstferien. Her blir det blant annet turn, håndball, innebandy, basket, taekwondo, fotball, turdag, og mye mer gøye aktiviteter.
Leiren er mandag til fredag (10. til 14. oktober) klokken 09:00 til 14:00 hver dag. Dersom været blir fint flytter vi noe av aktiviteten utendørs.
Alle deltakere må ha med treningsklær, innesko, matpakke og drikke.
Program for leiren blir send til alle deltakerne noe dager før leiren starter.
Leiren koster 700kr og arrangeres i samarbeid med bergen kommune etat for idrett. Vi har også gratisplasser for familier med dårlig økonomi.
 
Styrketrening for ungdom:
Bli med på gratis Functional fitness trening på vårt treningssenter i kjelleren til vikinghallen. Treningen er mandag til fredag hele høstferien fra 13:00 til 14:00. Her er det bare å møte opp til en god treningsøkt med dyktige instruktører. Det blir tilrettelagt for både de som har trent styrke før og for de som er helt nye.
Åpen hall:
Vi har åpen hall hele høstferien.
Mandag til fredag: 14:00 til 16:00.
Lørdag og Søndag: 12:00 til 16:00