Kurs- og inspirasjonsdager med Esben Aalvik og Åpent Hus i Vikinghallen

9.-15.november var det klart for inspirasjonsdager i Vikinghallen. Vi fikk besøk av Esben Aalvik som inspirerte både medlemmer og instruktører med sine artige og spreke timer. Vi holdt åpent hus slik at hele byen kunne prøve våre aktiviteter og instruktørene fikk egne kursøkter med Esben. I tillegg ble det holdt workshops og foredrag – og på toppen av det hele ble aerobicsalen forvandlet til festlokale for over hundre vikinger som har jobbet dugnad for foreningen i en årrekke. En fantastisk uke!

Esben Aalvik er oppvokst i Bergen og har vært medlem i Viking siden 1977. Idretten hans var kappgang der han ble to ganger norgesmester og en gang nordisk mester med Vikingtrøyen. Esben flyttet til Berlin i 1986 og utdannet seg til fysioterapeut. Han er til daglig sportsmanager på et stort treningssenter i Berlin og underviser om lag 14 timer i uken.

Esben har bred erfaring fra fitnessbransjen. Han er seminarleder for tysk aerobic- og fitnessforbund og tysk turnforbund og har jobbet som rådgiver for det italienske fitnessforbundet. Han var med på å starte den første personlig trener-utdannelsen i Tyskland i 1996, og har utviklet et nytt konsept; Fitnesspilates og Fitnessyoga, som undervises i på Finlands største kvinnefitnesskjede.

Esben har vært trener på Big Diat, et tysk tv-show som kan sammenlignes med Big Brother – der overvektige mennesker jobbet med trening og kosthold.

Siden TIF Viking åpnet treningssenter i 2002, har Esben vært en viktig inspirator. Han har kommet på jevnlige besøk for å kurse og inspirere både administrasjon og instruktører. Neste besøk blir i februar. Det er bare å begynne å glede seg!

Tabata med Esben Aalvik

Figur med Esben Aalvik

Kursprat for instruktørene våre

Esben Aalvik og vår egen styreleder Kjell Lund

Inspirasjonsforedrag med Line Iversen

Prøvesmak på fysiokurs