Kampens Viking – Lene Burmo

 

Hei til alle dere som har tatt turen helt bort til Fyllingsdalen for å heie på oss Vikingjentene!

Jeg heter Lene Burmo, er 23 år og spiller linje. Når jeg ikke spiller håndball, studerer jeg jus ved UiB. Jeg kommer fra Levanger, der jeg også startet min håndballkarriere. Etter eliteseriespill der, har jeg spilt en sesong på Island, før jeg igjen returnerte til Norge for eliteseriespill for Skrim Kongsberg Elite i to sesonger.

Nå føler jeg meg virkelig hjemme som en ordentlig Vikingjente, og er klar for å gi alt for dette laget! Vi jobber hver dag for å bli bedre, og har veldig lyst til å være med å kjempe i toppen av 1.divisjon; der vi vet vi hører hjemme. Vi er et relativt nytt lag denne sesongen, noe de svingete resultatene viser. Det tar tid å bygge et topplag, men vi skal skyndte oss sakte mot toppen. Jeg syns vi har tatt store steg fra høstsesongen, så jeg gleder meg masse til fortsettelsen!

Dagens kamp mot Molde blir tøft – men sinnsykt gøy! Vi skal ta med oss den gode følelsen fra forrige kamp mot Flint, og vise innsats og glede. Vi skal gjøre alt vi kan for at 2 poeng blir igjen i Bergen i dag. Jeg håper DU som publikum hjelper til å heier oss fram til dette!

Jeg ønsker dere alle en riktig god kamp!

(Særlig mamma og pappa som har tatt turen fra Trøndelag for å heie!)

Heia Viking!

Lene

TIF Viking – Molde

Fyllingsdalshallen

Søndag 29.01, kl 18.00