Les denne før du starter! Kjøp og salg av startnummer

Vi åpner opp for videresalg og endringer den 23. februar-20.mai. Dette gjøres gjennom det vanlige påmeldingssystemet. Enten du skal endre navn på bestillingen din, videreselge startnummer til en annen person eller bytte distanse bruker du samme fremgangsmåte (Tjenesten koster kr.50,-.):

  1. Gå til ‘Deltakerlogin’ (brukernavn og passord fikk du tilsendt på mail ved påmelding).
  2. Når du er logget inn velger du: «Overfør påmelding».  Det lages da en voucherkode som sendes på e-post til deg.
    E-posten vil vise verdien på voucherkoden. Dersom du har kjøpt T-skjorte vil den inngå i voucherverdien.
  3. Koden sendes til personen som skal overta billetten din, og den brukes av kjøper ved ny påmelding. Koden legges inn når kjøper kommer til betalingssiden.
  4. Samme prosedyre følges dersom du selv skal endre på navn eller distanse på din egen bestilling.
    NB! Skal du bruke koden til å gjøre endringer på din egen påmelding, så husk at du ikke kan logge inn på den gamle brukeren din. Den blir deaktivert når koden ble opprettet.  Du skal derfor starte en helt ny påmelding på ønsket distanse, og når du kommer til betalingssiden (etter at du har fylt inn personalia), finner du et felt som heter «voucherkode», skriv inn koden her og trykk «bruk voucherkode». Nå vil beløpet på koden bli trukket fra det som evt. skal betales.

NB!

  • Alle som melder seg på før 12.mai får sitt navn på startnummeret. Ved videresalg av startnummer etter denne dato vil man ikke få sitt navn på startnummeret.

Vi har opprettet et arrangement på facebook, hvor kjøper og selger kan komme i kontakt med hverandre. Gå til arrangementet her: https://www.facebook.com/events/338348604890102/