ALLE FELLESTRENINGER AVLYSES!

Etter siste utvikling rundt koronaviruset har Bergen Kommune bestemt at alle skoler stenges, md bakgrunn i dette avluses alle fellestreninger i regi av Viking i VikinghallenTTER SISTE UTVIKLING RUNDT KORANAVIRUSET HAR BERGEN KOMMUNE BESTEMT AT ALLE SKOLER STENGES FRA I MORGEN. MED BAKGRUNN I DETTE AVLYSES ALLE FELLESTRENINGER I REGI AV VIKING I VIKINGHALLEN OG I KOMMUNALE HALLER FRA I DAG TORSDAG 12. MARS KL. 16.00. FOR Å VÆRE PÅ DEN SIKRE SIDEN VIL OGSÅ TRENINGSSENTERET I 3. ETASJE OG KJELLER BLI STENGT FRA SAMME TIDSPUNKT. FORENINGEN OPPFORDRER ALLE MEDLEMMER TIL Å FØLGE DE RÅD SOM BLIR GITT OG TA VARE PÅ HVERANDRE.

Click here to add your own text

Melding om koronaviruset / COVID-19
Bergen City Marathon utsettes!

Vi følger nøye med på utviklingen og den spesielle situasjonen vi nå er i. Vårt løp skulle etter planen vært arrangert den 25. april, men ettersom dagene går er det mindre og mindre sannsynlig at det er mulig. Ingen vet hvor lenge restriksjonene fra myndighetene vil vare, og det viktigste nå er å ta hensyn til liv og helse. Derfor har vi samtidig jobbet iherdig for å finne en alternativ dato til høsten.

For at vi skal kunne flytte vårt arrangement i Bergen sentrum er det mange hensyn å ta. Vi er derfor i dialog med Bergen kommune, politiet, havnevesenet, Skyss, Statens Vegvesen m.fl. for å finne et godt alternativ. I tillegg er vi i dialog med Hordaland Friidrettskrets. Det er mange arrangører som i disse dager må utsette sine arrangement og nye datoer må derfor tildeles fra friidrettskretsen.

Med alle de hensyn vi må ta er det lørdag 29. august vi nå jobber mot. Dato er reservert hos Bergen kommune, men den endelige avgjørelsen får vi ikke før Hordaland friidrettskrets har hatt tildelingsmøte den 30/3.

Vi holder dere oppdatert om utvikling i saken på wwww.bergencitymarathon.no