NM langrenn – senior

 

Samtidig som Vikingrennet gikk av stabelen på Drevtjørn, gikk den “eldre” garde NM-stafett på Lygna. Der endte vi på en 44.plass. Et stykke fra målsetningen, men med en trøblete oppkjøring for noen av lagets utøvere var vi klar over at en plassering i nærheten av fjoråret kom til å bli vanskelig. Med et kruttsterkt felt på 160 lag, var ikke Einar Moxnes snauere enn at han tok teten! Viking ledet altså NM-stafetten, langrenns-Norges største folkefest. Det må da være første gang? (Videoen mangler lyd, hele stafetten finner man på nrk.no)

En stor takk til Harald Lie som smurte fantastiske ski og som også fungerte som lagleder, og til Tarjei Samnøy Amundsen som var både stavpost, sekundant og skitester. Den største takken må rettes til Ørjan Olsen. Vår eminente trener gjennom mange år, som har hjulpet oss, slik at vi kan være oppe å spise kirsebær med de store, om så bare for en kort stund.

Det ser ut som det gror godt i Viking for tiden. Det gleder Vikinghjerte mitt! Med så stor rekruttering kan vi kanskje håpe på flere gode stafettøyeblikk, og at vi i fremtiden kan holde teten enda litt lengre!  

Eirik Finne