Sikre deg startnummer til Bergen Fjellmaraton 2017

Det er nå kun tre dager til påmeldingen åpner for neste års utgave av Bergen Fjellmaraton. Løpet arrangeres 1. juni 2017 og påmelding starter 1. desember kl. 12.00 2016. Bergen Fjellmaraton har i løpet av de siste årene blitt kjempepopulært og startnumrene til årets løp ble utsolgt på to dager. Arrangøren TIF Viking valgte derfor å legge ut 200 ekstra plasser.

I 2017 er det 1600 plasser tilgjengelig. Alle tidligere deltakere vil få en påminnelse på e-post 2 dager før påmeldingen åpner, men legg inn en alarm på din telefon allerede nå.

START PÅMELDING TORSDAG 1. DESEMBER KL. 12.00.

I Bergen Fjellmaraton er sikkerheten til løperne viktig. Siden deler av løypen går i høyfjellsterreng vil det være krav om at alle deltakere har med sekk med drikke, vind-/vanntett jakke og ellers den ekstra bekledning som værforholdene krever. For å kunne melde fra om eventuelle hendelser underveis krever vi at deltakere også har med mobiltelefon i en vanntett pose.

Løpet går på kveldstid – turklassen starter i to puljer med start kl 17:30 og 18:30, mens konkurranseklassen har fellesstart 20:00. Dermed håper vi at de fleste deltakerne komme i mål i løpet av en relativt kort periode – og blir været som i 2016 kan alle nyte solnedgangen på vei ned mot mål.

Distanse: Halvmaraton – 21,1 km.

Vi anbefaler deg å følge oss på FACEBOOK. Her kan du også se mange flotte bilder fra årets løp.