Skisamling på Voss

Referat fra langrennsgruppens treningssamling i Herresåsen, Voss.

Denne desemberen som alle andre år har langrennsgruppen i TIF Viking hatt sin tradisjonelle treningssamling, nok en gang i Herresåsen på Voss under fantastiske forhold! Forholdene har faktisk bare bedret seg og bedret seg jo lenger ut i samlingen vi har kommet, og snøen har lavet ned. Om du hadde tatt turen opp ville du sett Vikings blå horde dekke hele skiløypen med sine nye lekre drakter. Med andre ord har oppmøtet vært fantastisk. Disse samlingene blir bare bedre og bedre for hvert år! Store og små har storkost seg og boltret seg både inne og ute. Ute med ski og snølek, og inne med bordtennis og gøyal underholdning! Vi har også gått testrenn med mange gode resultater. Dette lover godt til kommende sesong, og med trenernes tips håper vi at utøverne vil går rett til topps. Mellom øktene har noen tatt små powernaps og andre har utnyttet tiden til innendørs aktivitet. Takket være foreldre og trenere har vi hatt en super samling, med gode treninger og god mat. Vi har hatt det topp! Fredag var det bordtennisturnering hvor det var tøff konkurranse. Lørdagens underholdning bestod av sketsjer hvor hvert lag skapte latter og glede. Samme dag gikk alle de aktive ut for den tradisjonelle snøballkrigen. Dette har bidratt til et godt fellesskap mellom utøvere, trenere og foreldre.
Vi har hatt to gode økter hver dag med Anders, Anna, Nels og Eirik som trener for de yngste og mellomste, og Ørjan som trener for de eldste. Øktene har bestått av teknikk, hurtighet, langkjøring, stafetter og annen lek for de yngste. For de eldste har treningene bestått mye av langkjøring, hurtighet, teknikk og intervaller.
Vi gleder oss allerede til neste desembersamling. Forhåpentligvis har vi med oss både nye og gamle fjes. Vi vil gjerne takke foreldre, trenere og klubben for super innsats slik at vi nok en gang har fått ett supert opphold her i Herresåsen.

image image image image image image imageimage image image image image image