Mette, Jane og Ann-Kristin fra advokatfirmaet Harris vis a vis Vikinghallen syns det er perfekt å trene Tabata med Jonas rett etter arbeidstid.
De tre sporty damene har trent i Vikinghallen en stund og går fast på Jonas sin time tirsdager kl 17. Hadde det vært opp til dem, hadde han hatt tabatatimer flere dager i uken.

”Jonas er helt topp – dyktig og motiverende” sier de tre. ”Det er mye kjekkere og mer sosialt å trene sammen med kollegaer og venner enn å finne motivasjonen på egen hånd i vektrommet.”

Ettersom advokatfirmaet Harris ligger like ved, var Vikinghallen et naturlig sted å trene.

”Vikinghallen ligger sentralt til, og det er veldig greit for oss å gå rett fra jobb siden timen er så pass tidlig på ettermiddagen og veien er kort.”

De tre damene er glad i Tabata fordi treningen er variert og har litt fart og utfordring.

”Tabata passer for alle, uansett hvilken form du har i utgangspunktet – her er det lett å invitere med en venninne på trening. Jonas tilpasser øvelsene slik at hver enkelt får riktig utfordring og det er veldig kjekt å trene til musikk.” avslutter de tre glade vikingene.

Bli med på Tabata, du også!

HVA ER TABATA?

Tabata er artig og funksjonell trening i korte intervaller. Alle kan trene på sitt nivå da øvelser og utstyr tilpasses hver enkelt.
Treningen kan være lagt opp som sirkeltrening eller som ulike bolker og inneholder både styrke og kondisjon.

I Vikinghallen kan du være med på Tabata tirsdager kl 17 med Jonas og fredager kl 16:15 med Mats.