TRENERE

Stian – dette er mannen som startet Taekwondo avdelingen i Viking. Han er kongepokal vinner og tidligere landslagsutøver i Taekwondo. Han har for tiden mest fokus på kamptrening og er Coach for elite utøverene i Viking.

Endre – Endre er 23 år gammel, født og oppvokst i Bergen. Han har trent Taekwondo i Viking i ca. 8 år og fokuserer på tradisjonel trening med mønster og grunnteknikker som basis. Om det er noen med mønster som elevene lurer på må de ikke nøle med å spørre Endre. Han er utrolig flink.

Kay Chrstian – begynte å trene Taekwondo som 11-12 åring. Han er foreløpig ansatt i Viking som Coach for elite utøverene i Viking, gruppetime instruktør og som resepsjonist.

Silje – begynte på taekwondo som 9.åring. Hun fikk svart belte når hun var 14 og har deltatt i internasjonale mesterskap siden 12 års alderen.. Hun var for eksempel med i u21 EM. Der kom hun til kvartfinalen, bronse fra Dutch open og har også vært norgesmester og nordisk mester i sin vektklasse. Hun er blid og snill og elsker å lære bort taekwondo til nye og erfarene utøvere.