Hvem er vi?

Hos oss finner du alt du trenger for en god treningsøkt. Vi tilbyr både treningsstudio, saltimer, spinningtimer, personlig trener, muskelterapi og fysioterapi. Treningssenteret er i selve Vikinghallen som klubben Turn og Idrettsforeningen viking eier. Vi er opptatt av godt miljø, fellesskap og trivsel. Vi tilbyr bred kompetanse innenfor trening og idrett.

En ujålete atmosfære, god kompetanse og trivelig stemning gjør Vikinghallen til et godt sted å være. Enten du trenger avkobling etter jobb, en kjapp økt før dagen begynner eller en skikkelig treningsøkt i helgen – Vikinghallen er for alle, alltid!

Målet vårt er å kunne gi et tilbud til alle uavhengig av alder, form og hvilke ambisjoner man har. Vi tar oss tid til både toppidrettsutøvere og mosjonister, og vårt brede spekter av aktiviteter gjenspeiler dette. På treningssenteret møter du dyktige instruktører som har utdanning fra norsk idrett, drevet med idrett på høyt nivå selv og lang erfaring i treningsbransjen – vi gir oppfølging på riktig nivå for DEG!

Velkommen på trening i Vikinghallen!