Velkommen til oss i triatlongruppen i Viking. Vi er en nyoppstartet gruppe i Viking som tilbyr treninger til ungdom fra 14 år, voksne og utøvere med fysisk funksjonsnedsettelse. Første trening vil bli 3. mai. 


Vi tilbyr 3 treninger i uken (mandag, onsdag og torsdag) der fokuset i første omgang er på sykkel, løp og basistrening. Treningene våre er tilpasset slik at alle kan være med. Et tilbud om svømming kommer også snart! 

Meld deg inn her!

Trening for parautøvere: 

Har du en funksjonsnedsettelse? Vi tilpasser treningene slik at du kan være med oss. Hos oss har du mulighet til å kunne få låne utstyr. Vi hjelper deg med å finne utstyr som passer deg og ditt behov. Treningene blir tilpasset deg og din kapasitet. Ønsker du å trene med oss? Ta kontakt med Stine Eriksen, (Legg til e-post her) på e-post så finner vi ut av hvordan vi kan tilpasse treningene sammen med deg!

Informasjonen angående treninger vil hovedsakelig være på Viking Triatlon sin facebookside. Der vil informasjon om hvor vi skal være, hvor tid treningene begynner og hva vi skal gjennomføre i den planlagte økten, bli publisert hver uke. Treningene vil hovedsakelig foregå i Vikinghallen i Bergen sentrum, eller i området rundt.
— link til facebook— 

Treningene: 

-Mandag 17:00 : Løp
-Onsdag 17:00 : Spinning eller utesykling
-Torsdag 17:00 : Basistrening

Vi anbefaler alle utøvere å ha helårslisens, selv om du ikke konkurrerer. Dette er en forsikring som dekker skader som skjer på treninger eller i konkurranse som er relatert til triatlon. Du kan lese mer om denne forsikringen her: —https://triatlonforbundet.no/voksne/lisens/lisens-hva-inkluderes-hvorfor-kjoepe-det-hva-koster-den/

Kjøp helårslisens her:
/https://minidrett.nif.no/

For å delta på våre treninger, må man melde seg inn i Viking TIF. Det kan du gjøre her.

Pris for medlemskap: 

Ungdom 14-19 år 750 kr per semester

Voksen 20+ år 600 kr per semester