Trond fikk endelig sin gullmedalje

Hele 7 år etter at Trond gikk i mål på 50 kappgang i VM i Berlin fikk han endelig sin gullmedalje. Det skjedde onsdag under årets Friidretts-EM i Amsterdam. TIF Vikings leder Kjell Lund var blant de som reiste hele veien til Nederland for å få med seg det store øyeblikket. – Et stort øyeblikk for Trond og TIF Viking, derfor er det viktig at vi er her i dag sa Kjell Lund etter seremonien. Han fikk se en meget rørt Trond Nymark endelig motta beviset på at han var best i verden.

Trond hadde følgende å si til NRK etter seremonien; – Det var veldig spesielt. Det var dette jeg trente for i alle år; å stå og høre «ja vi elsker». På spørsmål om hvorfor det ble så mye følelser svarer Trond; – Fordi nå har jeg fått bevist at jeg var best. Det har jeg visst en stund nå, og det å få denne anerkjennelsen er veldig kjekt. Det er ikke noen tvil om at det er mye følelser.

Medaljen fikk Trond utdelt fra den europeiske friidrettspresidenten, Svein Arne Hansen som har vært initiativtaker til å få til utdelingen under EM. Blomster ble utdelt av løperlegenden Sebastian Coe. Som vi ser av bildene har han også tid til å slå av en prat med vår egen leder Kjell Lund. Nok en gang gratulerer til Trond, som var og er et flott forbilde for alle de unge lovende i klubben vår.