STOR OG SPREK 

OPPSTART: 1. september 2022
Kom innom for gratis prøvetrening!

Tirsdag 17.00-18.00 i Vikinghallen

Torsdag 18.00-19.00 i Vikinghallen

Et tilbud for barn og unge med overvekt

«Stor og sprek» er et tilbud om trening til barn og unge med overvekt som TIF Viking arrangerer med støtte fra Bergen Kommune.

Målsetningen med «Stor og sprek» er å gi deltakerne et godt forhold til fysisk aktivitet, gi de bevegelsesglede og mestringsopplevelser. Deltakerne får hver uke møte motiverte og kompetente instruktører som evner å gi de treningsøkter som gir mening og lyst til å være i fysisk aktivitet. Deltakerne skal bli utfordret på nye områder, samtidig som de skal få drive med aktiviteter som de er kjent med og behersker.

Tilbudet gjelder for både barne-og ungdomsskoleelever. De yngste sine treninger består av ulike aktiviteter, idretter og lek og moro, mens de eldre får innføring i ulike aktiviteter og styrketrening på vårt treningssenter. Vi forsøker i løpet av semestret å få til både kanopadling, svømming og tur. Foreldremøter med fokus på mat og enkle kostråd vil også bli holdt.

Foreldre/foresatte får trene gratis i Vikinghallens treningssenter i 3.etasje, mens barna er på Stor og sprek.

Dersom dere lurer på noe er det bare å ta kontakt med resepsjonen i Vikinghallen eller ringe instruktør Ingvild på mob: 48272950. 

Pris:

Pris for påmelding er 500 kr per barn for et semester.
Familier som av ulike årsaker har behov for å søke om friplass kan gjøre det her.