Veteran-NM volleyball Bergen 27. og 28. mai 2022

 

Veteran-NM i volleyball skal i år arrangeres i Bergen av TIF Viking. Vi ønsker å invitere alle volleyballveteraner til vårens vakreste eventyr. NM spilles 27. og 28. mai i fantastiske Åsane Arena – se lenke her

Turneringsinfo:
Spilleplan: NMs første kamper starter normalt fredag kl. 12.00, med teknisk møte kl. 11:00, der alle lag må stille med en representant. Lørdag spilles det fra kl. 09.00 med avsluttende finalekamper senest kl. 16.00. 

Reglement:
Se reglement for Veteran-NM her 

Hotellinfo:
Det er reservert rom på Scandic Bergen City fra fredag til søndag. Det er også reservert noen rom fra torsdag. Adresse Håkonsgaten 2-7, 5015 Bergen – tlf: 55 33 33 00.

Hotellet tilbyr følgende priser:

Enkeltrom kr 840,- pr natt

Dobbeltrom kr 940,- pr natt

Trippelrom kr 1 190,- pr natt

Firmannsrom kr 1 330,- pr natt

Alle priser er inkludert frokostbuffet.

Dere bestiller og betaler selv for rom direkte til hotellet. Koden for booking er BVET270522. Hotellet slipper de reserverte rommene 1. april, så her gjelder det å være ute i god tid.

Det legges opp til en sosial samling på hotellet fredag kveld med en lasagnebuffet. Pris kr 195,- pr person. De som ønsker buffet, må helst bestille det når rom bestilles og senest en uke før ankomst. Dere betaler direkte til restauranten.

Bankett:
Lørdag kveld blir det bankett på hotellet hvor det serveres en 3-retters meny. Pris pr person kr 550,-. Bestilling direkte til oss på e-post til bente@siljander.no. NB. Det er viktig å oppgi eventuelle allergier når man bestiller bankett. Det bes om at man oppgir navn på den/de som har allergi slik at man er sikker på at rett mat kommer til rett person. Frist for påmelding til bankett er torsdag 12. mai. Påmelding til bankett anses som gyldig når den er betalt til TIF Viking sin konto nr. 3625 56 94272. Det er å foretrekke at hvert lag melder på og betaler samlet.

Det vil bli salg av mat fra kiosk/kafeteria i hallen under NM.

Se lenke til påmelding klikk her

Transport:
For å komme fra flyplassen til hallen kan man ta bybane til Bergen sentrum og buss, fra Festplassen, til Åsane Terminal. Derfra er det fem minutter å gå til hallen. Det går også flybuss fra flyplassen til Åsane Terminal. De siste årene har antall avganger vært veldig redusert. Ifølge Flybussen vi det blir økende antall avganger fremover. Fra hotellet er det fem minutter å gå til Festplassen. Sjekk Skyss, appen Skyss Reise og Flybussen for å se ruteinformasjon.

Dømming:
Lagene settes opp på funksjonæroppgaver, dvs. førstedommer, andredommer og sekretær. Det er imidlertid mulig å kjøpe seg fri fra funksjonæroppgaver ved at man informerer TIF Viking at man ikke ønsker å ta disse oppgavene selv og vi stillere egne funksjonærer/dommere til rådighet. Pris for 1. dommer. 2. dommer og sekretær kr 300,- pr kamp. Dette betales til TIF Viking og bestilles i forkant av NM.

Vi håper alle vil spre denne informasjonen videre til alle sine volleyball-venner som kunne tenke seg å delta på NM i Bergen

Kontaktperson TIF Viking
Bente Siljander
Tlf 90 61 60 02
Epost: bente@siljander.no

Nytt og spennende – Veteran-mix!
I Bergen blir det en nyskapning under veteran-NM med egen Mix-turnering! Det er flere klubber som har ønsket seg dette, og ser at det kan bli lettere å stille lag. Det er lettere å stille tre av hvert kjønn enn seks av hvert kjønn!
Mix-turneringen går som en del av TIF Vikings arrangement 27. og 28 mai, men det er så langt uavklart om det blir et offisielt prøve-NM, eller en separat turnering i debuten. Det blir lagt opp til at det skal være mulig at enkelte NM-spillere også kan få være med i mix-turneringen.
Veteran-mix spilles med 6 spillere, minst halvparten på banen må være kvinner. Netthøyden er 2.35 og største regelforskjell er ellers at mannlige spillere bare kan angripe bak 3 meter linjen. Det er ingen aldersinndeling bortsett fra nedre grense på 30 år. Ved en vellykket turnering er planen at mix-klassen blir en offisiell egen klasse under veteran-NM 2023.
Påmelding til mix-turneringen skjer direkte til arrangøren på e-post bente@siljander.no. Påmeldingsavgift kr 4 000,-. Innbetales til TIF Viking sin knt nr 3625 56 94272. FRist for påmelding er satt til 1. mai og påmeldingsavgift må være betalt for at påmelding skal være gyldig.