Viking forlenger avtale med et av Bergens største keeper talenter

Mariell Cooper valgte etter Fyllingen kampen å signere 2 års avtale med Viking.  En signering som vekker stor glede i klubben.

“Jeg har veldig tro på det prosjektet Viking er i gang med. Vi har en god treningsskultur i klubben og jeg føler at hvis vi får kontinuitet i spillergruppen så kan vi ta neste steg.  Jeg føler Viking er det riktige sted for meg hvis jeg skal fortsette min utvikling, samtidig som jeg kan bidra til å løfte Viking til neste nivå”, siger Mariell.

Trener Martin Schmidt sier; “Vi er utrolig fornøyd med Mariell sin utvikling, hun har tatt store steg i sin tid i klubben. Mariell er, tross sin unge alder, i gang med sin 3. sesong i 1. divisjon. Hvor hun særlig i de 2 siste sesonger har vist at hun er villig til å jobbe hardt for å bli best. Mariell er ikke bare et stort talent, hun har også den rette innstilling for å få mest mulig ut at av sitt talent. Hun er på mange måter i gang med å bli en kulturbærer i Viking”.

Mariell skal nå ut på reise, som gjør at hun ikke hun spiller siste halvdel av årets sesongen. Vi ønsker henne god tur og håper det blir en opplevelsesrik reise slik hun har drømt om. Personlig utvikling er mange ting. Vi er helt sikker på at Mariell holder treningen ved like og får med seg egenskaper som man ikke kan trene sig til. Vi gleder oss til å få en topp motivert Mariell hjem igjen!