VIKING FORSTERKER – TRE NYE SPILLERE KLARE

 

Linje spiller Lene Burmo(23) , målvakt Hanna Reknes(18) Og høyrekant Tiril Haraldsen Folkestadås har nå skrevet under på en 2-årskontrakt med Viking.

Lene kommer til klubben etter 2 sesonger i Skrim Kongsberg.

Trener Martin Schmidt beskriver siger om Lene. “Vi har med Lene fått oss en linje spiller der tross sin unge alder kommer med rutine fra øverste nivå. Godt mottak god i forsvar og et bra håndball hodet. Derutover passer Lene perfekt inn i det vi ønsker også på det personlige plan med den resterende trupp. Vi får en jente med ambisjoner, en spiller som er villig til å legge ned masse arbeid for å ta stegene videre i utviklingen19_Lene-Brumo-1024x768 sin gg vi gleder oss til å få hende inn i gruppen. Samtidig er hun en helt annen type enn våre nuværende linjespillere, så vi har stor tro på at de kan supplere hinannen godt.”

Lene siger om skiftet:

“Jeg gleder meg veldig til å komme til Viking og bidra med treningsvilje, tæl og vinnerinstinkt! En spennende og visjonær klubb, med et sterkt sportslig settup. Jeg har stor tro på satsingen Viking har på gang, og jeg er sikker på at dette fører mot toppen!”

Om Hanna siger Martin: “Sarpsborg jenten Hanna, kommer til Viking fra Halden. Hun er en ung og dyktig målvakt med en spennende fysikk. Hun er godt skolert og har en utrolig vinnerskalle. Vi er veldig fornøyd med at Hanna har valgt Viking. Hanna treder inn i et keeperteam som vi har stor tro på kommer til å supplere hinannen godt.

I likhet med Lene, får vi også i Hanna en jente der er bevist om, hva16-Hanna_profil-1024x1024 der skal til for at oppnå de mål hun setter seg. Hun er en ung og sulten spiller som også er viktig for vår DNA i klubben. I Viking skal vi både ha plass til unge fremadstormende spillere, men også ha mere rutinerte spillere de kan støtte seg til. Vi ser frem til at følge hendes utvikling i klubben .”

Hanna siger om skiftet: “Jeg skal til Bergen for å studere til lærer. Samtidig med at jeg ønsker å satse på håndball, så da passet Viking perfekt. En spennende og profesjonell klubb, med store ambisjoner og mål, som jeg ser frem til å være en del av.

Jeg har hørt veldig mye bra om klubben og det gode treningsmiljøet, og spesielt deres evne til og utvikle unge spillere for å ta stegene framover i sin utvikling, Jeg håper på å være en forsterkning i laget, men vil selvfølgelig fokusere på å danne et trygt og stabilt keeperteam med de andre keeperne. Jeg ser virkelig frem til å starte, og gleder meg til de stegene jeg tror jeg kommer til å ta med hjelp fra klubben”

 

 

 

Om Tiril siger han:

“I Tiril får vi en hurtig spiller med en spennende fysik, som passer veldig Tiril Haraldsen Folkestadåsgodt inn i det type spil vi ønsker å spille. Hun er kontra sterk, som også kan bidra inn av i banen i så vel forsvar som angrep. Likesom hun på det personlige plan er en fin match. En ung og ambisiøs spiller, der har et uforløst potensiale, som er villig til å legge ned et godt stykke arbeid for og lykkes. Jeg er sikker på at hun kommer til å nye steg sammen med oss.

Om skiftet siger Tiril: “Jeg ser frem til å komme i gang i Viking og til å ta fatt på nye utfordringer. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av klubben, organisasjonen og laget. Jeg gleder meg veldig til å bli en del av et spennende treningsmiljø, og til å være en del av klubben. Jeg skal bidra med alt jeg kan for at klubben skal ta neste steg”